Sain viimeinkin sen viime talvena aloittamani Clapotis II:n valmiiksi! Jostain syystä se muuttui ikuisuusprojektiksi tässä välillä, mutta nyt sain sen puikoilta pois. Ei ollut tämäkään lanka paras mahdollinen (Drops Alpaca), sillä se oli kovin hankala purettava, joten silmukoitten pudottaminen oli työlästä. Jos vielä tekisin samanlaisen huivin, valitsisin varmaan jonkun liukkaan nauhalangan, esim. Colinetten Enigman.

Julitalle aloitin Aurora -kaulahuivin Hippystä, Ullan ohjeen mukaan. Näyttää tulevan ihan kivan näköistä, tosin mielestäni silmukkamäärä oli ilmoitettu ohjeessa väärin. Ja meksikolaissukat menivät purkuun, ja aloitin uudet -yllätys - Ullan ohjeen mukaan, Sneakers-sukkaset.

Tuli käytyä Käden taidot -messuillakin Tampereella, mutta eivät tuollaiset massatapahtumat oikein ole minun juttuni. Paljon oli nähtävää, mutta paljon oli näkijöitäkin, sillä ruuhka oli ihan mieletön. Jotkut pöydät olivat niin kansoitettuja, ettei päässyt lähellekään. Varsinkin tyttärellä oli vaikeuksia nähdä mitään, kun aikuiset olivat edessä, eikä ihmismuurin läpi päässyt pöydän lähellekään. Ehkä tyydymme käymään ihan vaan askarteluliikkeissä, niin pienikin saa ostoksensa tehtyä.  Minulle tarttui mukaan pellavahousut ja -liivi, nauhapirta, neulepuikot ja sellainen hiushuppu. Papeloita hypistelin pitkään, mutta nuukuus iski. Olivat 80 c / kappale, ja olisin tarvinnut 30 paria. Jääkööt tuonnemmaksi. Hankittavaksi ne kyllä tulevat.