Minun ei pitäisi käydä kaupoissa katselemassa eikä surffata netissä, etten näkisi kaikkia ihania tavaroita ja alkaisi himoita niitä. Toisekseen, miksi niitä ei silloin löydä kun tarvitsee? Otetaanpa esimerkki: tarvitsin vuosi sitten toiset silmälasit. (Koska käsitöitä tehdessä silmä ei enää kovin nopeasti tarkenna, jos nostan katseen käsityöstä esim. televisioon, hankin ns. toimistolasit tätä tarkoitusta varten). Kokeilin vaikka kuinka monia poia, ja valitsin sitten yhdet, vaikka ne eivät niin hirveän mieluiset olleetkaan. Nyt kun en tarvitse uusia pokia, löysin ihan sattumalta UNELMIENI pokat.  Kyllä harmittaa.

Toinen löytämäni asia ovat nypylät. Olen luullut, että niitä on vain eri muotoisia ja vähän eri värisiä, mutta minulle on selvinnyt, että niitä on ihan hiveästi erilaisia, toinen toistaan kauniimpia. On puisia, luisia, lasisia, metallisia jne. Niitä voi oikein keräilläkin tätä tarkoitusta varten valmistettuun telineeseen! Lacefairyssä on joitakin aivan upeita nypylöitä, katsokaa vaikka. Eebenpuiset maalatut ovat ihania. On saatavana myös nypylän muotoisia korvakoruja ja vaikka mitä. Ei uskoisi, että nypläyskin voi olla välineurheilua.

Niin, ja aloitin sittenkin uuden neuletyön. Palmikkotakista jäi lankoja yli, joten teen siihen laukun. Rekkokirjonnassa onnistuin pääsemään alkuun tekemällä useaa riviä yhtäaikaa. Valitettavan hitaasti syntyy jälkeä, mutta olenpahan päässyt alkuun.