Enää ei ole mitään kursseja (paitsi nauhat ja nyörit) eli yksin on töissään edettävä. Olen parhaillaan lomalla, enkä ole saanut aikaan muuta kuin kutistanut paitakankaita ja neulonut, sitäkin vähänlaisesti. Sitä kaarrokeneuletta olen vähän tehnyt. En ymmärrä, mihin aikani kuluu, kun tuntuu, ettei mikään etene. Kaipa se menee netissä surffaamiseen.
76297.jpg
Aloittelen rekkopaitaa pikkuhiljaa.  Täytyy vain todeta, että on siihen vaikea löytää tarvikkeita. Olen jahdannut valkoista puuvillapalttinaa ympäri pääkaupunkiseutua, eikä tunnu olevan missään sopivaa, kaikki ovat nimittäin turhan tiiviitä. Kuulin, että joku, joka tekee samaa pukua, oli kudottanut sen kankaan erikseen, kun mistään ei löydy! Yritän tehdä ihan lakanakankaasta, saa nähdä kuin käy. Sama ongelma oli sen langan suhteen, jota tarvitaan vetopoimutuksen tekoon. Kyseessä on Bockensin nypläyslanka 35/2. Olen saanut selville tasan kaksi liikettä, joissa sitä myydään: Menita ja Helskyn Taito Shop. Menitasta k.o. lanka oli loppu, mutta onneksi siitä toisesta löytyi. En voi käsittää, miten tämä voi olla näin vaikeaa.

Mutta nyt ovat tarvikkeet kasassa, mikäli se lakanakangas ei osoittaudu mahdottomaksi poimuttaa. Edellinen yritys nimittäin epäonnistui, tämä on jo toinen.