En tiedä, mihin aikani taas on kulunut, kun en ole ehtinyt mitään. Tässä kumminkin kuva siitä kutomastani kankaasta. Huomenna laitan sen nypylöille ja aloitan nyytingin. Viime viikon nypläyskurssi meni sen uuden tyynyn rullan laittoon. Mutta onpa nyt hieno tyyny!
251185.jpg

Sain viime viikolla tykkimyssyn kirjonnan valmiiksi. Toisesta puolesta tuli paljon kauniimpi kuin siitä ensimmäisestä. Harmi. Olisi pitänyt tehdä ensin yksi harjoituskappale. No, pitää näyttää vain sitä vasenta puolta myssystä :) Seuraavaksi pitää liimata siihen koppaan villavatiinia muutama kerros. Sen teen ensi tunnilla, keskiviikkona. Jospa saisin siitä vaiheesta otettua muutaman kuvan. Oletettavasti tämä syksy meni sitten tähän myssyyn. Välipalana olen ommellut hameen sivusaumoja, (hame kun tulee viidestä pietimestä, niin saumoja on runsaasti) mutta en halua saada sitä muuten valmiiksi vielä. Toivoisin saavani vyötäröä kapeammaksi ensin. Muuta en juuri ole sen asian hyväksi tehnyt kuin käynyt viikonloppuna molempina päivinä pitkän lenkin.

Kaivoin myös yhden UFOn esiin, eli viimetalvisen clapotiksen. Olen neulonut sitä iltaisin telkkaria katsoessa, mutta nyt lanka näytti loppuvan. Ilokseni löysin kuitenkin kätköistäni kaksi kerää sitä alpakkaa. Saatan saadakin oman clapotikseni valmiiksi. Ensimmäinen kappalehan meni lahjaksi.

Olo on jotenkin vetämätön. Pitää kokeilla kirkasvaloa ensiavuksi.