Sain valmiiksi Colinetten Enigmasta tekemäni puseron miehustan. Kuvassa näyttää kyllä ihan erilaiselta kuin luonnossa. Eivät nuo värierot normaalisti näy tuolla tavoin!

993.jpg

Tämä on ihana lanka neuloa muuten, mutta jos silmukan pudottaa, on ongelmissa. Tämä neule nimittäin purkaantuu niin nopeasti, että ei ole tosikaan. Pidän kyllä näistä nauhalangoista. Tagliatellesta tulee todella napakka neulepinta. Enigmasta ei voi sanoa samaa, mutta tämä istuu päällä todella hyvin. Se ikään kuin "nuolee" vartaloa - mikä ei liikakiloja tietenkään imartele,  mutta pidän tämän tyyppisistä neuleista.

Kappaleitten yhteenompelu ei tule olemaan helppoa, ja lankojen päättely vielä hankalampaa. Tosin kuulun siihen ryhmään neulojia, joka minimoi saumojen määrän. Tässä neuleessa tarvitsee ainoastaan hihat ommella kiinni. Tein pyöröneuleena kainaloihin saakka ja olkasaumat kiinnitin yhteenneulomalla, kuten aina teen. Hihat teen kahden pyöröpuikon tekniikalla pyöröneuleena.

Tuossa ponchopuserossa tuli kainaloitten alle kaksi 5 cm pitkää saumaa, siinä kaikki. Minä en kylläkään ompele pakollisiakaan saumoja, vaan virkkaan ne kiinni. Mistä lie tullut kammo ompelemista kohtaan? En pidä siitä alkuunkaan.