Tällaista tuli postissa:

1371401.jpg

Tuo Ahvenanmaanlammas on siis kertakaikkiaan ihanaa lankaa! On kyllä Kainuunharmaskin, mutta ensinmainitussa on reippaasti lanoliinia, ja se tuntuu upealle. Ja on niin kauniin värisiäkin nuo langat! Laittoivat ystävällisesti pikku määrän villaa mukaan, että voin kokeilla kehräämistä. Lisäksi minulla on ammoin Tallinnasta ostettu hahtuvakiekko, jonka voisin käyttää siihen tarkoitukseen. Eiköhän siitä kintaat saa aikaan, jos vain kehräys onnistuu. Harjoitellessa varmaan kyllä tuhraantuu villatuppo jos toinenkin.

Olen lähes saanut suunniteltua miehelle tulevan Aran-neuleen, mutta pitää vielä tehdä mallitilkut - joita yleensä en harrasta - että saan suunnilleen islmukkamäärän kohdalleen. Noista muista tulee kintaita varmaan niistäkin. Lanka näyttää siltä, että se sopisi hyvin pintaneuleisiin.

Minulla on vain kesken niin monta projektia, että jotain varmaan pitää saada valmiiksi ennen aloittamista. Ja tytär vielä teki tilauksen tänään: mummo (=äitini) teki hänelle korpinkynsikaulaliinan ja -lapaset (Harry Potterista, toim. huom.), mutta lankaa jäi, ja niistä pitäisi tehdä vielä pipo. Heh, töitä on niin paljon, että mummokin on valjastettu. mukaan. Parhaillaan hän kutoo minulle käspaikkakangasta.