Tuli käytyä pikaisesti Kädentaidot 2007- messuilla Tampereella. Kuten viimeksikin, väkimäärä lisääntyi koko ajan, ja alkoi käydä hankalaksi edes päästä myyntipöytien lähelle. Onneksi tärkeimmät pöydät tuli käytyä läpi heti alkuun. Tässä ostoksia:

1071092.jpg

Nyytinkejä varten hankin 18 paria papeloita ja Katrilli -lankaa. Himalaya -silkkilangasta olen haaveillut pitkään, mutta ei ole aavistustakaan, mitä siitä tulee. Ufoon nyplään joku kaunis päivä pitsin, pitsimalli on tarkoitettu korurasian kanteen (jota minulla ei vielä ole, mutta joita saa nypläyksenopettajani kautta) ja papeloitten päällä on nypläystyynyyn tökättävä neulamagneetti.

En tainnut ostaa paljon mitään, joka menisi heti käyttöön, paitsi yhdet Addit, jotka ovat kiinni neulomassani huppuhuivissa. Teen Julitalle sellaista parhaillaan. Olin tosin luvannut itselleni, että en aloita mitään uutta ennen kuin edes joku keskeneräisistä on valmis, mutta on aina yhtä vaikea vastustaa puikkojen kutsua ja aina yhtä vaikea käydä lankakaupassa "vain vilkaisemassa" ja olla ostamatta yhtään kerää.