En ole tehnyt käsitöitä sitten yhtään, mikä näkyy blogistakin. Olen tosiaan pitänyt lomaa, mutta tämä muuttunee piakkoin. No, joka tapauksessa poikkesin jakamaan kanssanne pari päivän reseptibongausta, eli Jamie Oliverin sitruuna-maito-salviakana, joka kuulostaa omituiselta, mutta on saanut kehuja Foodnetworkissa ja jota kokeilen sunnuntaina sekä Ruoka-Pirkan feta-mansikkasalaatti, joka epäilemättä menee kokeiluun sekin.

Olemme koko perhe totaalisen kyllästyneitä vakioruokiimme, joten alan hyödyntää keittokirjojani, joita lienee ainakin 70. Mietin tässä tutustumista vähän tai en ollenkaan käyttämiini raaka-aineisiin, kuten linssit, pavut ja muutamat kasvikset. Laivalla söin erikoista couscousia: ne olivat kuin pieniä herneitä. Tarkistin keittiöstä, että niitä myydään todellakin couscousin nimellä itämaisissa kaupoissa, mutta ainakaan Sellon Star orient foodissa sitä ei tunnettu. Pitää jatkaa metsästystä.