En ole tehnyt käsitöitä sitten yhtään, mikä näkyy blogistakin. Olen tosiaan pitänyt lomaa, mutta tämä muuttunee piakkoin. No, joka tapauksessa poikkesin jakamaan kanssanne pari päivän reseptibongausta, eli Jamie Oliverin sitruuna-maito-salviakana, joka kuulostaa omituiselta, mutta on saanut kehuja Foodnetworkissa ja jota kokeilen sunnuntaina sekä Ruoka-Pirkan feta-mansikkasalaatti, joka epäilemättä menee kokeiluun sekin.
Olemme koko perhe totaalisen kyllästyneitä vakioruokiimme, joten alan hyödyntää keittokirjojani, joita lienee ainakin 70. Mietin tässä tutustumista vähän tai en ollenkaan käyttämiini raaka-aineisiin, kuten linssit, pavut ja muutamat kasvikset. Laivalla söin erikoista couscousia: ne olivat kuin pieniä herneitä. Tarkistin keittiöstä, että niitä myydään todellakin couscousin nimellä itämaisissa kaupoissa, mutta ainakaan Sellon Star orient foodissa sitä ei tunnettu. Pitää jatkaa metsästystä.
torstai, 13. heinäkuu 2006
Kommentit