Joo, onhan hahtuvasta kiva neuloa, vaikka se katkeileekin helposti ja aina pahimmassa paikassa, kuten siinä, kun alat päättelemään lankaa. Hajustakaan mies ei enää huomauttele. Mutta voi luoja, miten tahmaisiksi kädet tulevat! Ja puikot! En tiedä, olenko oikeassa, mutta tuntuu, että luonnonharmaa on erityisen rasvaista lankaa. Kuin olisi kädet voidellut vaseliinilla.

Tumpuista puuttuu enää puolet peukalosta. En edes tiedä, kenelle niitä teen, mutta semmoiset piti vain saada aikaan. Olin vain aika toope, kun en katsonut, miten se kiekko oli värjätty. Lopputulemana kun oli tumput, joista toinen on punainen ja toinen harmaa :D. No, ensi kerralla olen viisaampi.

Vielä on toinen kiekko hahtuvaa jäljellä ja sen ajattelin päätyvän töppösiksi. Mahdollisesti teen Ullan joulunumeron ohjeella. Töppösiä voisi pitää sisällä kun varpaita palelee,ja niille olisi toinenkin funktio: omistan aidot hollantilaiset puukengät ja ne ovat liian a) isot b) kovat. Hollannista aikanaan etsin niihin kuuluvia sisätossuja, vaan en löytänyt. Paikallinen tuttu kuvaili ne minulle, ja mielikuva tuli huopatossuista. En ajatellut puukenkiä ihan kauppareissulla pitää, mutta kotipihalla kuitenkin.  Lapseni kerran tosin meni sellaisissa päiväkotiin...

Kynsikäslapaset ovat nyt äidillä huovutettavana. Siksi äidillä, että meillä on kylppäriremontti menossa, eikä ole siis pesukone käytössä. Ne on pesty kertaalleen 30 asteessa, mutta eivät huopuneet tarpeeksi. Piti aloittaa varovasti, koska ensimmäinen kokeilu päättyi aikanaan katastrofiin, ja vanuttui pilalle.

Vielä olisi mielessä tehdä yksi neulemaailman tämän talven hitti: BB-pipo Lauran blogista.