No niin! Se Enigma-pusero on nyt valmis. Olipa mielenkiintoinen kokeilu, mutta en toista sitä. ;) Toisaalta ei noin erikoisia pintoja kovin montaa vaatekaappiinsa tarvitsekaan.
8881.jpg

Samoin valmistui Giottosta tuo "hihoilla varustettu shaali". Giotto on kyllä ihana lanka! Paksuilla puikoilla jälkeä syntyy nopeasti. Tämä malli oli äärimmäisen yksinkertainen, että sikäli kyllä hieman tylsä neuloa. Tehtiin vain tasoneuleena yksi, pitkä kappale ja siihen hihanreiät. Ohjeen mukaan hihatkin olisi tehty tasona, mutta poimin vain hihanaukon reunoilta silmukat ja tein hihan kahden pyöröpuikon tekniikalla. Näin neuleeseen ei tullut yhtään vihaamaani saumaa!
8882.jpg

Nyt on työn alla poncho tyttärelle Novitan Teddystä (simppelisti kahdesta samanlaisesta kappaleesta).. Kumma juttu, miten tykkään niin paljon tuosta Teddystä, vaikka siinä on niinkin vähän villaa (45%). Teddystä tehdyt neuleet pysyvät hyvännäköisenä pesusta toiseen ja ovat miellyttäviä päällä.

Olen ilmoittautunut kansallispukukurssille ja tilannut tarvikepaketin. Sillä projektilla ei ole eräpäivää ja siihen saattaa vierähtää tovi jos toinenkin. Raportoin edistymisestäni tässä blogissa, jota en ole kesän aikana juuri ylläpitänyt.

Tämä Jenna Wilsonin Eris kiinnostaisi kovasti, mutta nyt on niin paljon kaikenlaista kesken, etten enää voi aloittaa uutta.