Sain juuri valmiiksi tämän ...eh... ponchopuseron. En edes tarkkaan tiennyt, millainen tästä tulee, kun kuva netissä oli huono ja postissa tilasin laangat ja ohjeet. Lankana oli Colinetten Tagliatelle, ja sitä oli aivan IHANA neuloa! Tästä haluaisin tehdä jotain lisää.

Nyt vain mietin, että laittaisiko tähän hapsut (muutamia onkin jo mallina) vai enkö laittaisi. Kun tämä on niin omituisen mallinen, hapsut ehkä tasapainottaisivat jotenkin.

987.jpg

Päivitys: tämä oli muuten todella kiva malli neuloa. Aloitetaan etukappaleen alareunasta, levennellään , jaetaan kahtia ja neulotaan molemmat puoliskot erikseen, luodaan väliin silmukoita ja kerätään kaikki silmukat samalle puikolle, kavennellen jatketaan takakappaleen alareunaan. Sivuista poimitaan silmukat ja neulotaan jotain 15 cm hihoja. Itse tein hihat pyöröneuleena, joten ommeltavaa jäi 5 cm kainaloitten alla. Hauskimpia ikinä tekemiäni neuleita: paksuilla puikoilla, kiva malli, hyvästä langasta.

*******

I just finished this ...eh... poncho-pull-over. I actually didn't know, what this should turn into since I ordered the yarn and the pattern from a web-shop. I love this yarn, Colinette Tagliatelle.