Olen toivonut, että joku haastaisi minut meemiin, ja nyt, kun Memmu sen teki, en keksi mitään. Omituisia tapoja? Minulla? No, valitsen näistä vähemmän omituisista.

1. Suihkun jälkeinen lämmittely. Uroksen mielestä tämä on omituista. Kun käyn suihkussa, singahdan sen jälkeen hillittömästi hytisten untuvapeiton alle lämmittelemään vähintään vartiksi. (Uroksen kommentti: Suihkun jälkeen kuivata itsensä sänkyyn? Eikö olisi helpompi poistaa iholla oleva kosteus pyyhkeellä kuin siirtää kosteus sänkyyn ja sitten kuivattaa sänkyä?)

2.Jokainen minuutti tulee käyttää hyödyksi. Jos minulle jää jossain 30 sekuntia ylimääräistä aikaa, voin esim. lukea kirjaa sen ajan. Tästä syystä harrastankin moniajoa: katsoessani telkkaria tietysti neulon, mutta lisäksi minulla on sylissä läppäri ja saatavilla lehti tai kirja. Mainostauolla voi vaikka seurailla keskustelupalstaa, ja sillä aikaa, kun sivu päivittyy, voi lukea lehteä/kirjaa. Myös Uroksen pomotus sujuu näitten ohella vallan hyvin.

3. Kermaviili tavallisen sijaan. Syön kermaviiliä. Purkista.

Tässä vaiheessa otin apuun konsultin, eli Uroksen.

4. Pesen hampaat ennen aamiaista. (So?)

5. Hurahdukset. Joku tietty ruoka aina paukahtaa sillai hitiksi, että se menee överiksi.
Pari esimerkkiä:
  • Innostuin tsatsikista ja söin sitä jatkuvasti. Heräsin vasta, kun sekoitin piimään valkosipulia ja suolaa ennen sen juomista.
  • Sushi-buumin aikaan annoksen syötyäni JOIN lopun soija-wasabi -seoksen kiposta.

Tässä säännöt. Meemi "Omituisia tapoja"
Homman nimi: Kirjoitan X:n haastamana merkinnän, jossa paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään blogissaan saman. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

Olen kapinallinen, enkä jatka ketjukirjeitäkään ikinä, joten enpä haasta ketään erityisesti, vaan heitän avoimen haasteen jokaiselle, joka tähän ei ole vielä vastannut. Olkaa hyvät.